Αξιοποίηση ακινήτου

Είστε ιδιοκτήτης ακινήτου που κάθεται κλειστό χάνοντας την αξία του μέρα με τη μέρα; Νοικιάζετε κάποια κατοικία αλλά θέλετε να βγάζετε πιο πολλά λεφτά από αυτά που βγάζετε μέχρι τώρα;
Εδώ θα βρείτε έξυπνες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε το ακίνητό σας και να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας!

Για παράδειγμα, ένα σπίτι που νοικιάζεται μπορεί με χαμηλό κόστος να προβληθεί ως επιπλωμένο σε ανθρώπους που ψάχνουν κάτι τέτοιο όπως για παράδειγμα επαγγελματίες που έρχονται στην Αθήνα για λίγες μέρες κάθε μήνα, καθηγητές που πήραν μετάθεση σε κάποιο μέρος και δεν θέλουν να ξοδέψουν λεφτά για επίπλωση, φοιτητές, ή ακόμα και ασθενείς ή συγγενείς ασθενών που χρειάζεται να μείνουν μακριά από το σπίτι τους για κάποιο χρονικό διάστημα! Και μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν έχετε λεφτά για να το επιπλώσετε. Μπορείτε με ελάχιστο κόστος να αγοράσετε μεταχειρισμένα έπιπλα σε άριστη κατάσταση!

Αλλη ενδιαφέρουσα ιδέα αφορά στην εκμετάλλευση του parking σας είτε σε μόνιμη βάση, είτε μόνο για τις ώρες που εσείς απουσιάζετε. Τι καλύτερο από επιπλέον είσοδημα χωρίς αρχικά κόστη και χωρίς κόστη συντήρησης;

Επίσης, ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών νοικιάζουν το σπίτι τους σε τουρίστες (Ελληνες και ξένους) που ενδιαφέρονται να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατά συνέπεια δεν τους συμφέρει να μείνουν σε ξενοδοχείο, ή προτιμούν τη θαλπωρή ενός σπιτιού!

Δείτε στο παρακάτω video κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες:


Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μπορείτε να βρείτε στο blog του petradaki. Γράψτε μας τις ιδέες σας και μην ξεχνάτε πως με τα 80+ κριτήρια που μόνο το petradaki έχει μπορείτε να ανεβάσετε μια εντελώς στοχευμένη αγγελία και να αυξήσετε ραγδαία την πιθανότητα να αξιοποιήσετε το ακίνητό σας άμεσα!

Οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση επικοινωνήστε μαζί μας. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα συνεργατών σε πολλούς τομείς (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μάστορες κλπ.).

Εχετε άλλες ιδέες ή έχετε προσωπικά προβεί σε άλλες ενέργειες που με έξυπνο τρόπο σας βοήθησαν να αυξήσετε το εισόδημάς σας; Μοιραστείτε το ώστε να αυξηθεί η δημιουργικότητα όλων μας!
Γράψτε την εμπειρία σας παρακάτω.

Είστε σύμβουλος επενδύσεων και θέλετε να δείξετε σε υποψήφιους πελάτες σας τις ικανότητές σας; Φτιάξτε ένα video και στείλτε το μας να το ανεβάσουμε εδώ δωρεάν! Αποδείξτε γιατί ένας επαγγελματίας μπορεί να ωφελήσει ουσιαστικά τον ιδιοκτήτη ακινήτου!

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *